SEPTEMBER: 10, 11, 12, 17, 18, 19, 24, 25 en 26
OKTOBER: 1, 2, 8, 9, 10, 15, 16, 17, 22, 23,
NOVEMBER: 5, 6, 12, 13, 14, 19, 20, 21, 26, 27 en 28
Bij het reserveren van de datum dient het volledige bedrag aan ons te worden overgemaakt. Zodra het volledige bedrag ontvangen is zullen wij de datum voor jullie reserveren.
Bistro - Langoustine cocktail
- Varkenshaas met peper champignonsaus
- Geroosterde kriel
- Haricotsverts met kappertjes salsa
- Romig citroendessert
Italiaans - Courgette Parmezaansoep
- Saltimbocca alla romana
- Risotto van het seizoen
- Italiaanse groenten schotel
- Panna cotta
Marokkaans - Safawidische deeghapjes
- Tajine van kip, olijven en ingemaakte citroen
- Aubergine rolletjes
- Tabbouleh
- Tompoes met passievrucht en limoencreme
Boekt u een kookworkshop? Wij vernemen graag uiterlijk 3 dagen vóór aanvang het definitieve aantal personen (minimaal 8 personen). Komen er op de dag van de workshop minder mensen dan opgegeven? Dan betaalt u toch voor alle opgegeven personen (dit i.v.m. inkoop ingrediënten en het vrijhouden van de datum exclusief voor jouw gezelschap). Bij annulering vanaf 7 dagen voor boeking worden 50% van de kosten bij u in rekening gebracht. Bij annulering binnen drie dagen voor de opgegeven datum: alle kosten worden bij u in rekening gebracht.